Beste leerlingen van groep 8

Hartelijk welkom op de site van onze school! Op deze pagina kom je van alles te weten over Het Schoter en kun je lezen waarom onze school een aantrekkelijke keuze voor je kan zijn. Natuurlijk kun je op allerlei manieren kennis komen maken dit schooljaar en daar gaat deze pagina ook over.

Ontdek zelf hoe bijzonder Het Schoter is.

Wist je dat onze school een uniek onderwijsaanbod heeft? Je kunt bijvoorbeeld op alle niveaus tweetalig onderwijs volgen en wat ook uniek is, is onze brugklasindeling. Veel leerlingen hebben op Het Schoter gekozen voor onze school omdat we de sportklas,  de kunstklas en de theaterklas aanbieden in de onderbouw en tweetalig onderwijs op alle niveaus én omdat er op Het Schoter een fijne sfeer heerst.

Als je op de linkjes klikt  kun je over allerlei dingen meer lezen. We willen je ook heel graag onze school laten zien. Kom je binnenkort  kennismaken tijdens één van de activiteiten voor groep 8 leerlingen? Of kijk je nu alvast rond tijdens onze virtuele rondleiding?

Welke brugklas past bij jou?

Misschien is je schooladvies glashelder en weet je precies wat je wilt. Maar als je nog niet precies weet of het mavo, havo of vwo gaat worden, is de opstroomklas misschien iets voor jou. Hier leggen we precies uit welke keuzes je hebt en hoe het werkt.

Als je nu al vragen hebt dan kun je die stellen aan Jill Bloemsma. Jill is onze brugklascoördinator en je kunt haar een mailtje sturen: j.bloemsma@schoter.nl

 

 

Download de Schoter app:

Een magazine speciaal voor jou!

Zullen wij je Het Schoter even laten zien?

In dit filmpje geven Milly en Mythe in vijf minuten een rondleiding door de hele school. Zo leer je alvast een beetje de weg kennen, maak je kennis met wat belangrijke mensen en zie je wat van de bijzondere en leukste plekken in en rond Het Schoter. Wedden dat je straks verrast bent?

Je kunt ook virtueel rondkijken

Ben je na het filmpje hierboven nieuwsgierig geworden? dan kun je op je eigen tablet of computer ook even virtueel rond kijken op Het Schoter. (maar in het echt valt er natuurlijk nog veel meer te zien en te beleven.) veel plezier!